2016 m. gegužės 28 d., šeštadienis

BODY BLUR INSTANT SKIN FINISH - MOMENTINIO POVEIKIO ĮDEGIO KREMAS

Kai tik išgirstu žodį Blur, man iš karto prieš akis iškyla photoshop'as. Kodėl? Todėl, kad jame yra įrankis - Blur, kurio pagalba galima sulyginti veido bei kūno odos atspalvį bei padaryti jį vientisesniu. Tačiau šį kartą šnekėsime tikrai ne apie photoshop'ą, o apie visišką naujovę iš vitaliberata BODY BLUR INSTANT SKIN FINISH - MOMENTINIO POVEIKIO KREMĄ. 



Body Blur tai momentinio poveikio priemonė, kuri patobulina odą, suteikia natūraliai atrodantį atspalvį bei įdegį. Kartu atspindi šviesą, todėl oda atrodo nepriekaištingai. Ši priemonė nesukuria ilgalaikio efekto, o skirta naudoti tik progomis. Na pavyzdžiui, anksčiau jums pasakojau apie įdegio putas, kurių efektas išlieką savaitę, tačiau prieš išeinant reikia laukti apie ~ 3 valandas. Šio produkto poveikis išlieka iki tol, kol apsilankysite duše bei nusiprausite su muilu, tačiau rezultatas matomas tą pačią akimirką. Body Blur yra rudos spalvos, kremo konsistencijos, labai lengvai aplikuojasi. Dengiant ant kūno išryškėja bronzinė spalva, yra itin smulkių blizgių dalelių, kurios saulės šviesoje pagyvina įdegį, todėl jis neatrodo toks plokščias bei nenatūralus. Įdegio kremas pagražina odą, maskuodamas odos nelygumus ir trūkumus, atspinti šviesą, atsparus vandeniui. Sudėtyje yra glicerilo stearatas –išlygina, drėkina odą, trimetikonas – suteikia aksominės odos pojūtį,pantenolis – esantis provitaminas B5 drėkina odą, taukmedžio sviestas (Shea Butter) – atnaujina, drėkina, ramina , tokoferilacetatas – apsauga nuo laisvųjų radikalų ir senėjimo. Svarbu paminėti ,jog priemonė nesausina odos, įdegis atrodo itin skoningai, lengva aplikuoti rankomis, nėra būtina kempinė. Šis produktas labai pravers toms, kurios nemėgsta soliariumo, tačiau progomis nori atrodyti gražiai įdegusios be didelių vargų čia ir dabar. Vienintelis minusas gan aukšta kaina ~ 39,95 eur. Produktą vertinu puikiai ir tikrai rekomenduoju išbandyti. 

                                                                                   Prieš

Po
Body Blur įsigyti galite čia: http://www.vitaliberata.lt/
 

2 komentarai:

  1. Šitas kremukas labai fainas :) Man patinka vien dėl to, kad įdegis natūraliai atrodo - labai nepernešu to nesveiko rudumo. O vasaros pradžioje bent truputį norisi odą apsaugoti nuo staigios saulės dozės. Tik va turiu randukų, kurių nei saulė, nei kremai neįveikia.. Buvo Bio oil akcija neseniai, tad kol kas bandau jį (nuo randelių) ir norėjau jūsų pasitikslinti - gal yra speciali priemonė įdegiui, kuri specialiai randus bent šiek tiek pridengia?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveiki, Kotryna,

    siūlome išbandyti 2-3 savaites išliekančias, itin natūralaus atspalvio Phenomenal įdegio putas (http://www.vitaliberata.lt/kunui/). Rezultatui sustiprinti ir randeliams paslėpti ant viršaus naudokite Vita Liberata Body Blur HD.

    Linkėjimai
    Vita Liberata

    AtsakytiPanaikinti